Vacatures

 

Deskundige werving, selectie & loopbaan (B1-B3) 

De deskundige werving, selectie & loopbaan is actief binnen de dienst personeel & organisatie (P&O) en maakt deel uit van de directie bedrijfsvoering van Fluvia. 

Een greep uit het takenpakket

  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de aanwervings- en bevorderingsprocedures volgens de wettelijke voorschriften.

  • Je werkt het onthaalbeleid uit en houdt dit actueel. Je zorgt dat mensen zich welkom voelen als medewerker van Fluvia door informatie te verschaffen en de weg te wijzen binnen de organisatie.

  • Je werkt mee aan de totstandkoming, actualisatie en uitvoering van het evaluatiebeleid. Je adviseert de leidinggevende over een mensgerichte aanpak bij een functie, functionerings- en evaluatiegesprek.

  • Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen rondom de toepasselijke regelgeving van de dienst, staat in voor de correcte toepassing ervan en detecteert opportuniteiten om zo een meerwaarde voor onze organisatie te creëren.

  • Als deskundige werving, selectie en loopbaan geef je mee vorm aan een proactief, hedendaags en realistisch personeelsbeleid dat niet alleen resultaat- maar ook mensgericht is. Je gaat actief op zoek naar oplossingen die de opdrachten en noden van onze organisatie rijmt met de mensen die de taken uitvoeren.

Curieus naar meer? Lees er de volledige vacature op na. 

Solliciteren

Solliciteren doe je door je kandidaat te stellen via solliciteren@hvzfluvia.be met als onderwerp “kandidatuur deskundige werving, selectie & loopbaan HVZ Fluvia” en dit t.e.m. 18 augustus. 

 

 

Word vrijwillig brandweer(m/v/x).

Een hart voor hulpverlening? Maak het verschil en engageer je als brandweervrijwilliger. In een team dat voor elkaar door het vuur gaat. 
Ontdek via www.kombijdebrandweer.be alle stappen in het proces om je aan te sluiten bij de brandweer. 

Op deze webstek ontdek je onze infomomenten, oefensessies, de stappenplannen, FGA-proeven en nog zoveel meer. 
Je FGA op zak? Dan kan je solliciteren bij Fluvia en dat tem 15 september 2024. Zo kan je dan aansluiten met de opleiding die start in januari 2025. 
Ontdek onze: 

Solliciteren kan via solliciteren@hvzfluvia.be

 

Vacantverklaring voor overgang van statuut brandweer naar ambulance.

Wil je de overgang maken van vrijwillig brandweerman naar vrijwillig ambulancier? Dat kan! Volgens het Koninklijk Besluit kan je in principe pas die switch maken als er open verklaarde plaatsen zijn. Daarom maakte de zoneraad het mogelijk om het komende jaar die overstap te maken. Alle details hierover bundelden we voor jou in één document

 

 

Spontaan solliciteren? 

Wens je spontaan te solliciteren? Bezorg dan je gegevens via solliciteren@hvzfluvia.be

 

_____________________________________ 

Word medewerker bij andere brandweerinstellingen. 

Benieuwd welke andere Vlaamse hulpverleningsorganisaties nog vacatures hebben open staan?
Bekijk dan de website www.ikwordbrandweer.be of www.debrandweer.be